jueves, 5 de marzo de 2009

El CIRC FILIRATAS

Estreno sábado 7 de marzo- Terrassa- Barcelona



El CIRC FILIRATAS


En este espectáculo dirigido a todo público, se abordan temas tales como la discriminación, la inmigración, el maltrato y los prejuicios.

A través de la historia de una familia de ratas que se aventura a ocupar el circo de un empresario al que nada le importa la tradición circense ni el respeto por el publico; que tiene a sus artistas presos del maltrato y la mala paga, se cuenta este espectáculo musical-circense –teatral .

Las pequeñas ratas desean ocupar el circo para devolverle el brillo, el arte, y respeto que perdieron de la mano del empresario.
Cuanto puede hacer un ser considerado pequeño, si en ello pone el corazón, su talento y todo su ingenio?
El espectáculo es el fruto del trabajo en conjunto del director argentino y la compañía Catalana que ya lleva 4 años.

Aquest espectacle de pallass@s tracta del dia a dia d’un petit circ on està a punt de passar-hi quelcom que farà fer un tomb a la història del mític Circ Filigranes. El vell circ està en decadència i el Sr. Makutu, propietari i director, es nega a tancar-lo, tot i que el circ està passant per un moment difícil i de crisi per culpa de la seva mala gestió. Aquest fet ha dut a plegar tots els artistes menys un: en Trinxeta. Ell és el pallasso i l’únic artista que queda. Ara han d’afrontar un munt de problemes i tots dos faran l’impossible per salvar el circ realitzant, ells sols, tots els espectacles. El que ningú es pot imaginar és que en el transcurs de la funció el circ patirà un sorprenent giravolt... Ells dos intentaran frenar una autèntica plaga de rates que produirà un canvi per sempre més. L’espectacle no pot parar!Una història plena d’humanitat i sorpreses, obra clown on es fa un repàs de la història del circ i on es fusionen diferents disciplines del món de l’espectacle.

FICHA TÉCNICA

Compañía Filigranas : Albert Pérez Roca/ Jordi Torrents Remolá/ Marta Ribas

Técnica: Jordi Martines

Vestuario:Erika Rodríguez

SALA CRESPÍ - PERFORMING ARTS
Address :
CARRER MAJOR DE SANT PERE 59TERRASSA, 08222 ESPANYA
Region :
CATALUNYA
Phone :
+34 937830729

Prensa:
Diario la Nación-Argentina -marzo 2009
https://www.lanacion.com/nota.asp?nota_id=1106412

No hay comentarios: